Skip to Content
Nightwatch 2018

Nightwatch 2018

09.11.2018

Nightwatch is een Museum Takeover waarin jonge makers tussen 16 en 26 jaar het FOMU in handen nemen. De deelnemers worden hierbij gecoacht door Piazza dell’Arte.

Tijdens Nightwatch kun je kennis maken met het werk van aanstormende talenten Pablo Cepeda, Eloi Cyuzuzo Nsanzabandi, Alexia De Splenter, Diana Dimbueni, Jennifer Doru, Anas Kereknaoui en Beauvoir Ngaliema, Oriane Lecluyse, Robbe Moortgat, Camilla Peeters, Wout Snykers, Renee Vaerewijck en Ebe Meynckens, Puck van Elswijk, Maya Van Treeck en Thomas Lambrechts.

 

Doors: 20u
Inkom: € 5, € 3 (-26 jaar)
Koop je ticket!

Afterparty door Champion Sound
21:00 - 22:30: Pippin
22:30 - 23:30: Corrupted
23:30 - 01:00: Champion Soundsystem 

In samenwerking met Piazza dell’Arte.

Facebook evenement

Contacteer ons
Isabelle Willems Head of press & communication, FOMU - Fotomuseum Antwerpen
Isabelle Willems Head of press & communication, FOMU - Fotomuseum Antwerpen
Over FOMU - Fotomuseum Antwerpen

Het FOMU - Fotomuseum Antwerpen is een landelijk erkend museum dat deel uitmaakt van de Stad Antwerpen. Het is een van de meest prestigieuze en toonaangevende musea voor fotografie in Europa.

Het FOMU wordt in binnen- en buitenland erkend als een expert in het behoud en beheer van fotografisch erfgoed. Het museum geniet wereldfaam om zijn unieke historische en hedendaagse collecties. Deze omvatten fotobeelden, apparatuur en boeken uit de Belgische en internationale fotogeschiedenis, met een totaal van 3 miljoen objecten. Ook de groeiende digitale collectie wordt steeds meer ontsloten.

In een open huis treedt het FOMU in interactie met het publiek. Geƫngageerd en extravert, maatschappelijk relevant, met zin voor vernieuwing. Jaarlijks organiseert het museum een tiental tentoonstellingen van Belgische en internationale fotografen, waarin fotografie, film en nieuwe media met elkaar in contact komen. Het ondersteunt ook (jong) fotografisch talent in diverse projecten, exposities en evenementen en een magazine. Lezingen, workshops en filmvoorstellingen staan regelmatig op het programma. Zo verspreidt het FOMU op een dynamische manier de passie voor en kennis over de fotografie.

FOMU - Fotomuseum Antwerpen
Waalsekaai 47
2000 Antwerpen
Belgiƫ